hits
23.04.2016, 12:31

Bilder fra nyfødtfotograferingen

Her er bare et lite utvalg av de mange fine bildene som vi tok på nyfødtfotograferingen i går! Jeg er utrolig fornøyd med bildene, og er såå glad for at vi fikk noen av Liam både når han var våken og når han sov.

Hele sessionen tok oss nesten 4 timer ettersom Liam var litt sutrete av seg. Han tisset på oss og på det som var i nærheten hele 4 ganger! og skulle bare sutte på hendene eller på ansiktet våres selv om han hadde blitt ammet i nærmere èn time før vi faktisk begynte å ta bildene, haha. Til slutt tok jeg på Mozart på spotify og da klarte han endelig å slappe av litt, og duppet så av i et par minutter av gangen. Han ville dog ikke sovne helt før fotografen faktisk hadde pakket sammen sakene sine og reist hjem, noe som selvfølgelig er veldig typisk. Men han er nok litt lik meg der på det at han ikke klarer å slappe av og må få med seg alt når det er noe som skjer rundt ham, haha! 

Neida, jeg er overrasket over at vi fikk så mange fine bilder når Liam som sagt ikke var helt samarbeidsvillig, og det var virkelig greit at fotografen hadde både tid og mulighet å være hos oss i så mange timer, hvis ikke hadde vi nok ikke fått til så mange bra bilder altså. 

Fotografen vi brukte heter Siri Frøiland og holder til i Stavanger området. Hun kom hjem til oss og var både behagelig og hyggelig å jobbe med. Anbefales til dere som bor i området og skal ta nyfødtbilder. 😊

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar