hits
23.04.2016, 12:29

Beste som finnes

De siste dagene har virkelig vært helt fantastiske. Jeg er trøtt som bare f, puppene mine både lekker og verker som bare det, men jeg tror helt ærlig at jeg aldri før i mitt liv har vært lykkeligere en dette. ❤Livet som mamma er helt ubeskrivelig bra, jeg stortrives i rollen og både jeg og Kai er begge enige i at dette her, dette var bare var så rett!

Kai fikk to uker fri fra jobb etter at Liam ble født, og jeg har vært veldig obs på å nyte den første tiden her hjemme på best mulig måte, noe jeg føler vi har fått ganske godt til. Vi har begge fordelt ansvaret bra, Kai skifter faktisk kanskje litt mer bleier enn meg ettersom jeg ammer og naturlig nok har vært litt slakk i formen etter fødsel - og ja, vi stortrives!

I dag begynte Liam å suge på tommelen sin for første gang, jeg har ikke gitt ham smokk enda - og jeg føler allerede at tiden går alt for fort! Tenk at han i morgen allerede er 1 hel uke gammel! Ææh! Jeg føler det var som i går at jeg fikk sett ham og fikk ham opp på brystet mitt for aller første gang. Hjelp! Det stemmer i alle fall det de sier om at en må nyte den første tiden så godt man kan, for tiden med en baby, den flyyr! 

Liam er verdens snilleste baby. Han gråter bare når han vil ha mat, har gjort i bleia eller vil kose. Og han eeeelsker kos! Spesielt mammakos, hihi 🙊Liker seg godt på brystet for å si det sånn! 💙 Han er kjempeflink når andre holder ham også, og om han er våken ligger han bare og stirrer på den som holder ham og lager masse rare og søte grimaser! Smelter mammahjertet mitt hver gang, hehe. Nei dere, livet med baby altså, det er er rett og slett bare helt fantastisk. ✨ 

Nå holder Kai på å lage lasagne (flinke kjæresten miin ❤), Liam sover søtt i babynestet sitt og jeg skal straks gjøre klar til filmen vi skal se i kveld. Vi skal se oppfølgeren av Maze Runner, "Scorch Trials". Fikk aldri sett den på kino ettersom det var så vondt å sitte gjennom en hel film i slutten av graviditeten, så denne gleder jeg meg til altså!

Vi ønsker dere alle en deeilig fredagskveld, så blogges vi senere 💋

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar