hits
23.04.2016, 12:28

Termindato

I går, den 19. januar hadde jeg termindag. 

Det var egentlig en ganske tøff dag, for selv om det er like vanlig å gå over som å få før tiden, så håper vell de fleste at man slipper å gå over termindato. Når man har satt seg en dato i hodet og tenkt at da, da er man 100%, da er man endelig i mål! - Men så er man ikke det likevel. Jeg vet ikke, det er bare en merkelig følelse.

Nå er jeg så lei! Lei av å ha vondt i kroppen, lei av å ikke føle meg som meg selv, og mest av alt, lei av å vente. Når man har gått og ventet på noe i snart 10 måneder, så er det vell egentlig ikke noe rart at man til slutt blir utrolig lei og utålmodig. Jeg vil så gjerne møte sønnen min nå! Kjenne på ham, lukte på ham og kose med ham! Jeg vet jo at det ikke er lenge til jeg får det, men allikevel så føler jeg bare at det er sååå langt borte. 

Nå er jeg bare èn dag over termin og det er mange som går myye lengre over enn meg og sikkert ikke klager i det hele tatt - for det er jo faktisk HELT normalt! I alle fall for førstegangsgravide sier de. Men nå er jeg bare så lei! og det blir ikke akkurat bedre når at alle spør meg hele tiden om; "det er noe på gang", eller om det "skjer noe". Forstår jo at folk spør altså, for det hadde jeg garantert gjort selv - men ja, det er rett og slett bare sykt irriterende... Men så irriterer jo nesten alt og alle meg for tiden også da - (litt for full av gravidhormoner I guess), haha. 

Nei, det er faktisk ikke noe gøy å gå over termin, for alt man gjør etter det er egentlig bare å vente. Jeg føler også at denne lille minien min ikke har noen planer om å forlate magehuset snart heller, for jeg kjenner absolutt ingen "tegn" til noe, jeg har få kynnere og føler meg egentlig helt vanlig bortsett fra at jeg er ganske slapp i formen og har vondt i ryggen. Men, så sier de jo at det bare plutselig skjer, også at det så er i gang. Det blir definitivt utrolig spennende å se, men jeg håper bare så iiiinderlig at det skjer noe snart! og at jeg slipper å bli satt i gang. 

I dag har det jeg hatt det bedre enn i går. Tror nok det bare var det å komme over den dagen, og innse at han faktisk ikke kommer til å komme før som var vanskelig. Nå vet jeg at han ikke kommer før den 19. januar, og sånn er det bare! Jeg har fortsatt en liten mistanke om at han kommer den 23. januar - som også er bursdagen min. Kanskje det er det han venter på, haha 💙

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar