hits
23.04.2016, 12:23

Gravid oppdatering uke 40

♥ På vei: 39+3 (97,5%)

♥ Termin: ​19. januar ✨

♥ Trimester: 3 trimester

♥ Igjen til termin: Akkurat 1 uke igjen i dag! 🙏

♥ Neste kontroll: Jordmor på mandag

♥ Kjønn: Gutt 💙 

♥ Navn: Er hemmelig fram til etter fødsel 

♥ Utålmodig: Ja, nå er jeg faktisk ganske utålmodig! 

♥ Innkjøp: På fredag var jeg ute å kjøpte en del nytt til lillemann 👶 - dere kan se de nye innkjøpene ved å trykke HER ✨

♥ Søvn: Litt så som så. Sover bedre nå enn det jeg har gjort de siste månedene. Har nok rett og slett bare blitt vandt til den store magen min, hihi. 

♥ Strekkmerker: Noen veldig svake øverst på lårene, men de har jeg hatt lenge før jeg ble gravid. Så har ikke fått noen som følge av graviditeten, nei. 

♥ Hevelser og vann i kroppen: Ikke noe spesielt. 

♥ Har magen begynt å vise? Lenge siden 👶

♥ Vektøkning: 6,2 kg

♥ Aktivitet: Mye mindre enn før, men når han først rører på seg så RØRER han på seg! Haha. Magen ser ut som et stort skjeivt fjell liksom. 

♥ Giftering/forlovelsesring av eller på? På 

♥ Babyrom: Han skal sove på soverommet vårt i begynnelsen ✨

♥ Sulten: Har helt normal matlyst, men enten så har jeg lyst på noe søtt eller så har jeg lyst på noe veldig sunt som for eksempel; salat eller frukt og grønt, osv.

♥ Mat craving? Den der sjokolade-melken som koster rundt 10kr i butikken. Husker ikke navnet på den nå, haha 😝 Men den er i alle fall super god 😍

♥ Noe som gjør deg kvalm eller dårlig? Ikke noe spesielt denne uken. 

♥ Hodet ned: Ja, og han er i følge jordmor også godt festet 👏

♥ Tungt: Tja, kjenner det jo en del i ryggen og i bekkenet. 

♥ Plager: De siste dagene har jeg faktisk vært i ganske god form og hatt myye energi! Jeg hadde nesten glemt hvordan det var å fungere som en "vanlig" person liksom. Men i dag igjen, så har jeg vært både kvalm, slakk og hatt vondt i ryggen. Ellers kjenner jeg i alle fall en gang til dagen en slags "stikking" nedentil. I går skvatt jeg samtidig som jeg slapp ut et lite hyl fordi det var så vondt og plutselig. 😂 Har òg hatt en del kynnere, men føler ikke de er særlig sterke liksom. 

♥ Humør: Litt av og på - men det er mye følelser ute å går og jeg tror faktisk jeg gråter i alle fall en gang til dagen nå, haha 😂

♥ Beste øyeblikk denne uken: At det kun er 1 uke igjen til termin! 🌟

♥ Savner du noe? ​Gleder meg selvfølgelig til å innta normal kroppsfasong igjen. Er ikke bare bare med en stor bolle midt på magen alltid, haha! 

♥ Sykehusbagen: Den er finito! Kai sin bag er også klar 👏

♥ Høygravid: Ja 

Husk at dere kan følge meg på instagram: @annelinsta ✨

#gravid #mammablogg">#mammablogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar