hits
21.04.2016, 19:05

Noen ganger har jeg bare lyst til å gi opp

Æsj.... Nei, nå må jeg bare få ut litt frustrasjon her... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg holdt på her i over en time å prøvd å finne ut hvordan jeg importerer innleggene mine fra nouw til denne bloggen. Det må visstnok gjøres manuelt, og er ikke like enkelt slik som det er på nouw hvor man nesten bare kan trykke på en knapp så importerer hele greia seg av seg selv. Selv om jeg byttet tilbake vil jeg jo fortsatt ha alle mine gamle innlegg samlet på en plass, og hver gang etter at jeg har publisert et innlegg og tilbakestilt datoen til datoen det eegentlig ble publisert på, på nouw (skjønte dere det? haha), så blir datoen automatisk tilbakestilt til nåtid. ÅÅårh! Sånne ting, de gjør meg så frustrerte! Dere la kanskje merke til at noen rare ting holdt på å skje her på bloggen i går. Anyways, jeg har nå skrevet inn til blogg.no så håper på svar snart, for slike ting er faktisk så viktige for meg at jeg kunne vurdert å bytte tilbake til nouw igjen. Da er liksom alt det arbeidet og alle de minnene som man vil ta godt vare borte vekk for meg på en måte, spesielt viktig for meg er innleggene jeg skrev da jeg var gravid, - og sånn vil jeg faktisk ikke ha det.

Det har vært litt masse tull etter at jeg har flyttet tilbake hit igjen. Først kjøpte jeg meg et skikkelig fint design, men ville gjøre noen endringer på det også ble jeg plutselig bare TOTALT ignorert av bloggdesigneren som har lagt det. Hun har "ikke sett" meldingen min på facebook på snart 2 uker, hun så de aller første og responderte til og med på dem, men nei altså.... makan til uproffesjonalitet skal man lete lenge etter! Anbefaler med andre ord IKKE bloggdesigneren CECCE. Hun burde ta seg ei pære og virkelig skjerpe seg. 

Så, venter jeg jo enda på den støtten jeg skal få slik at jeg kan klare meg her i livet. Hadde jeg ikke hatt samboer hadde jeg vært rimelig fucked. Det første vedtaket jeg fikk godkjent inneholdt en stor feil som sa at jeg hadde lønn hver måned mens jeg er i perm, men altså... hvem har det bortsett fra foreldre penger? Noe som jeg ikke har ettersom jeg ikke hadde opparbeidet meg rett til det. Så ja... nok en stor stressfaktor...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt dette her stresset gjør meg så sykt demotivert i alt. Jeg føler at jeg aldri kan "catch a break", og at livet nesten konstant er en kamp om "overlevelse". Det har vært så mange harde kamper opp gjennom årene, og for en gangs skyld skulle jeg bare ønske at ting kunne ordne seg, på en enkel måte! Jeg går egentlig bare rundt og er hissig og stressa, og er egentlig ikke en spesielt kjekk person å være rundt. Liam har også bare helt plutselig noen dager der han bare gråter og hyler, og aldri stopper. Vet ikke om han har vondt i magen eller om det er tenner, men det er ingenting som hjelper og han stopper til slutt av utmattelse stakkars..

Nei... noen ganger har jeg bare lyst til å gi opp... men, så går det ene sekundet over også innser man at man er sterkere enn alt det bullcrappet som kan komme ens vei. Jeg har kommet meg gjennom mye verre før, så jeg skal nok klare dette også. Men akkurat nå så trenger jeg litt tid.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar