hits
16.04.2016, 17:17

My little Mickey

Først og fremst, tuuusen takk for alle tilbakemeldinger, støtte og kommentarer på forrige innlegg dere! Dere er virkelig bare såå gode  ♥ Jeg blir så glad for hver og en av dere som tar dere tid til å kommentere hos meg, selv om jeg ikke alltid får tid til å svare så leser jeg alt. Much, much love til dere ♥  

I dag skal vi bare ta det heelt med ro for en gangs skyld. Føler jeg har vært ultra-sosial helt siden Liam ble født, men nå kjenner jeg at det er på tide å få styr på ting her hjemme og hente seg litt inn igjen. Liam har forresten utviklet seg såå masse i det siste! Han snakker som bare det, og har ledd to ganger! I dag ville han også opp og stå og prøve å ta noen steg mens vi holdt ham oppe! Stolt mama* hehe. Blir spennende å se hvor fort han begynner å gå da. Pappaen hans klarte reise seg og stå for seg selv da han bare var 7 måneder liksom.

Lille flinke blidfisen min ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elsker disse luene her fra minibymini! Minner meg så om mikke mus :-) 

Ellers må dere alle ha en fortsatt fin dag! Jeg har smått begynt å samle bilder fra tiden vi har hatt med Liam frem til nå, og tenkte å lage en kollasj av dem som kommer ut i et par innlegg. Vell, nå venter en bæsje-bleie på meg, så vi blogges senere! 

Facebook: https://www.facebook.com/annelinsta.no/

Instagram: @annelinsta

Snapchat: annelinstan

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar