hits
06.12.2015, 12:13

Ønskeliste til jul

Hvert år syns jeg det er like vanskelig å lage ønskeliste. Det er mye jeg ønsker meg, men det meste er ting som koster en del og som en ikke kan forvente å få av tanter og venninner akkurat. Jeg pleier alltid å være sen med å sende ut ønskelisten. Folk spør jo som regel hva en ønsker seg, men jeg klarer av en eller annen merkelig grunn alltid levere den ut til folk etter at de allerede har vært og kjøpt noe til meg. Anyways, så blir jeg som oftest fornøyd med det jeg får uansett. Det er jo mye man kan få til jul som man kanskje ikke har tenkt over at er kjekt å ha før en gang, og in the end så er det jo faktisk tanken som teller :-) 

 

// Nr 1. Truse HER Sports-bh HER  // Nr 2. HER // Nr. 3 HER // Nr 4. HER // Nr. 5 HER og HER // Nr. 6 HER //  Nr. 7 HER // Nr. 8 - Marc by marc jacobs stelleveske // Nr. 9 HER // Nr. 10 HER // Nr. 11 HER  // Nr. 13 HER // Nr 14 HER //

Utenom dette ønsker jeg meg også babyting, håndklær, penger og en tørketrommel. Kan nok være praktisk med en liten i hus tenker jeg, hehe. 

Selv om jeg ikke forventer å få så masse av det som er over på ønskelisten her, er det fortsatt kjekt å lage en. Som sagt så blir jeg som regel fornøyd uansett! Er viktig å huske på at det er mange der ute som ikke får noe i det hele tatt, eller som gruer seg til jul av diverse årsaker... Derfor syns jeg at vi som har det greit skal være fornøyde med det vi får - noe jeg tror jeg de fleste av oss er også. 

Nå har jeg forresten begynt å komme litt mer i julestemning, mangler bare snøen nå så hadde det virkelig vært perfekt! De siste dagene har det bare regnet og blåst mye... ber til Gud om at vi får litt snø i år altså <3 

Hva ønsker du deg til jul? 

4 kommentarer

Maren

06.12.2015 kl.12:17

Masse fine julegave ønsker:). Jeg trenger seriøst tips, har ikke peiling på hva jeg ønsker meg:). Ha en fin dag:)

Aleksandra

06.12.2015 kl.12:40

Så mye fint! Du har nok et par ting som jeg kunne tenkt meg på listen din! Blant annet et par nye uggs, duftelys og hunter støvler! Ellers så står et nytt objektiv til kameraet øverst på min ønskeliste :) Veldig fin blogg du har forresten! Hadde vært artig om du ville bli med på min ukens blogg konkurranse på bloggen :) Ha en flott søndag!

Emma Engström

12.12.2015 kl.08:51

Åh så mycket härliga saker! Kram

Annelin

12.12.2015 kl.13:23

Emma Engström: Takk søte deg <3

Skriv en ny kommentar