hits
04.12.2015, 12:03

It`s beginning to look a lot like christmas

Den 30. november kom treet og julepynten opp i leiligheten vår i år som i fjor. I år derimot, har jeg merket at langt flere har slått seg på trenden om å pynte tidlig til jul. Før har jeg følt at det bare har vært oss, mens i år ser det nesten ut som annenhvert hus har julelys i vinduskarmene. Jeg syns jo bare det er gøy, og det gir liksom en følelse av at julen varer lenger.

Jeg elsker jul og det er min absolutte favoritthøytid, men i år kommer den største gaven jeg noen gang kunne fått måneden etter jul, og derfor har jeg en litt plagsom følelse av at jeg bare vil julen skal bli overstått slik at vi kan komme oss til januar. Begynner å bli lei nå... eller, det har jeg jo vært lenge, men skal prøve å ikke har så hastverk, for dagene går jo ikke fortere av den grunn. Nei... jeg skal prøve å legge av meg dette hastverket, nå er det jo faktisk bare meg igjen av alle jeg har kjent som har vært gravide. Venninna mi fødte i november, og tanta mi fødte nå den 1. desember. Så nå gjenstår det altså bare meg! Iiik! Jeg har faktisk tenkt utrolig lite over fødselen, jeg tror jeg heller bare kommer til å bli sinnsykt glad når riene kommer, da betyr det liksom at fødselen er i gang! Har heller ikke kjent noe spesielt til kynnere enda. Om jeg har kjent noe, har de i såfall vært veldig svake, så jeg er faktisk ikke sikker på om det har vært kynnere eller om det bare har vært en annen rar smerte som følge av graviditeten.

Anyways - jeg skal nå sette meg et mål om å komme i skikkelig julestemning. Vi snakker julefilmer, pepperkaker, julebrus - you name it. Er jo faktisk og utrolig nok min siste tid som gravid, neste måned blir jeg mamma (!!). Jeg forstår det faktisk ikke selv enda. Selv etter snart 9 måneder føles det hele så surrealistisk og uvirkelig, men som jeg gleder meg!

Har du tatt opp juletreet enda? :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar