hits
03.12.2015, 12:55

Gravidoppdatering - uke 34

(Bilde tatt da jeg var 33+3)

På vei: 33 + 5 (83,4%)

Termin: 19. januar ♥

Trimester: Tredje og siste trimester

Igjen til termin: 47 dager

Neste kontroll: Jordmor om 2 uker

Kjønn: Gutt ♥

Navn: Nå er vi usikre igjen... Dette med navn må være det vanskeligste valget jeg noen gang har måttet tatt!

Utålmodig: Ja, er ganske utålmodig. Litt kjipt for en skal liksom nyte juletida, mens jeg egentlig bare vil at det skal bli ferdig slik at jeg kan endelig kan få møte lillegutt  <3

Innkjøp: Denne uken har jeg faktisk kjøpt en del. Jeg bestilte en del ting på blackfriday, og fikk mye til en god pris. Det meste er på vei i posten, men noe av det jeg allerede har fått er blant annet et burts bees baby bee startsett, badetermometer og smokkesnor. Tenkte å vise alt i et samlet innlegg når jeg har fått resten i posten.

Mammaklær? Ikke noe nytt. Kan gå i det samme som jeg kjøpte når jeg først måtte gå over til mamma klær, men jeg går også enda i store gensere og joggebukser.

Søvn: Sover litt bedre nå enn før, men tror kanskje kroppen min har vendt seg til lite søvn nå. Det går jo såklart utover energien, men det er ikke like plagsomt som før.

Strekkmerker: Har faktisk ikke fått et eneste strekkmerke fra graviditeten. Men pluselig så dukker det opp et.

Hevelser og vann i kroppen: Ikke noe spesielt.

Har magen begynt å vise? Eh ja, haha

Vektøkning: 4 kg

Aktivitet: Masse! Kjennes ut som en stor fisk som ligger å spratler inni der altså. Jeg kjenner liksom at han er stor nå, for når han beveger seg så rører hele magen på seg. Har også begynt å kjenne han legre nede, og sist gang jeg var hos jordmor sa hun at han hadde snudd seg ( for de som ikke vet så betyr det at han ligger opp ned). Jeg viste ikke hva det betydde før jeg ble gravid, viste ikke de skulle snu seg en gang jeg, haha... Hvordan jeg har tenkt at de kommer ut er et mysterium.

Giftering/forlovelsesring av eller på? Den har jeg hatt på i nesten hele svangerskapet. Tok den av da hevelsen og vannet i kroppen var på sitt verste.

Babyrom: Er foreløpig bare et lager for babyting.

Sulten: Spiser lite. Spiser kanskje to måltider til dagen, og har faktisk gått ned litt i vekt de siste ukene. Men babyen suger til seg den næringen han trenger.

Mat craving? Sjokolade er og forblir min beste venn

Noe som gjør deg kvalm eller dårlig? Jetg kan av og til få veldig mye slim i halsen, og da brekker jeg meg veldig fort.

Hodet ned: Ja :o

Ser frem til? Egentlig bare å bli ferdig. En av mine verste egenskaper er at jeg er utrolig utålmodig, ting skulle helst skjedd i går liksom.

Tungt: Ja, kjenner enda mer press på bekkenet nå.

Plager: Vondt i ryggen, lite søvn, dårlig matlyst.

Humør: Helt greit, er nok bare jeg som er litt lei.

Beste øyeblikk denne uken: Har ikke skjedd så mye spennende i forhold til graviditeten egentlig, men K har jo fylt året, så det ble feiret med familien, også fikk jeg også et nytt søskenbarn som sikkert blir en solid lekekamerat for lillegutten min i fremtiden. Blir jo bare 1 måned forskjell på dem ca.

Savner du noe? Savner litt å ha en mage som ikke er i veien for alt. Er en utfordring å knytte skoene, bøye seg, etc nå.

Sykehusbagen: Har begynt litt smått med den nå, blir dog nok ikke helt ferdig med den før etter jul.

Høygravid: Om 7 dager, shit.

Én kommentar

Marianne M

03.12.2015 kl.18:01

Her går det unna! :D så fin du er!

Skriv en ny kommentar