hits
18.10.2015, 18:45

Ønskeliste til miniHei dere! I går begynte jeg smått å lage en liten ønskeliste/liste over ting vi fortsatt mangler og ting vi ønsker oss til mini ♥ Det fins såå mye fint! Dette er bare del 1, men jeg brukte så lang tid på å lage den at del 2 får komme ut når den er klar.

Har også vært å tatt litt bilder til en eventuell header i dag, jeg har nemlig kjøpt meg nytt design til bloggen! Huff, jeg blir så utrolig fort lei... hehe.. Designet kommer nok ikke til å bli skiftet før jeg har funnet en header som jeg liker - så satser på at noen av bildene vi var å tok i dag ble bra :-) 

#gravid #ønskeliste

2 kommentarer

Michelle Marie Kristiansen

19.10.2015 kl.16:03

Dette burde jo jeg også vurdere å lage, folk spør jo i hytt og pine hva vi trenger og ønsker oss til gutten vår. Masse fint dere ønsker dere, kjøpte noe lignende nr. 1 på kremmerhuset samme dagen jeg fant ut at jeg hadde en gutt i magen.

Annelin

19.10.2015 kl.16:18

michellemarie: Tusentakk :-) Ja er veldig greit, da får de andre liksom et litt bedre "bilde" på hva man ønsker seg. Åh, der må jeg definitivt gå og sjekke om de har flere igjen! Det er såå fint!

Skriv en ny kommentar