hits
08.10.2015, 20:57

Gravidoppdatering - uke 26

På vei: 25 + 5 uker (63,6%) 

Termin: 19 januar ♥

Trimester: 2. trimester

Igjen til termin: 103 dager 

Neste kontroll: Jordmor om to uker

Kjønn: Gutt ♥

Navn: Var egentlig bestemt, men nå har jeg begynt å bli veldig usikker! Derfor skal vi ikke bestemme oss for noe 100% før han kommer ut :-) 

Utålmodig: Ja. Mest på grunn av at jeg er så lei av å være dårlig/sliten

Innkjøp: Har ikke kjøpt noe selv denne uken, men har fått en skjønn liten pyjamas fra svigermor <3

Mammaklær? Kunne gå med vanlige bukser til uke 23-24 tror jeg det var, men nå er det enten mamma-tights eller joggebukser som gjelder

Søvn: Sover ikke bra i det hele tatt. Har til og med kjøpt meg en gravid/sovepute-greie, men den funker ikke den heller. Har vondt i ryggen dagen lang.. 

Strekkmerker: Nei

Hevelser og vann i kroppen: Det varierer. Som oftest har jeg det ikke, men det var en dag sist uke hvor jeg var nødt til å ta av meg sokkene fordi jeg var så hoven.

Har magen begynt å vise? De siste ukene har den vokst veldig! Skulle bare mangle ettersom lille krabaten er rett under 1 kilo nå!

Vektøkning: 1,5kg

Aktivitet: Kjennes nesten ut som en fremtidig bokser eller turner bor der inni. Kjenner ham sparke og slå minst 20 ganger om dagen, men jeg blir faktisk like glad hver gang! Er utrolig spesielt å kjenne at han vokser seg sterkere og sterkere for hver uke som går ♥

Giftering/forlovelsesring av eller på? Den har jeg hatt på en stund, noe som har funket greit ettersom hendene mine ikke har vært spesielt hovne i det siste.

Babyrom: Nå er babyrommet for det meste en lager-plass for tingene vi enda ikke har pakket ut, men vi haster det ikke. Han skal jo være på soverommet vårt i begynnelsen uansett ♥

Sulten: Jeg har matlyst, men kan være ekstremt morgenkvalm enkelte dager og ikke ha lyst på noen ting. 

Mat craving? Ikke noe denne uken 

Noe som gjør deg kvalm eller dårlig? Ekle lukter

Hodet ned: Nei

Ser frem til? Få møte den lille gutten min♥

Tungt: Tja. Er ikke like enkelt å løpe osv som før, og ryggen er klart belastet, men føler ikke det er noe spesielt "tungt" når jeg går liksom. 

Plager: Sover dårlig, lav energi, vondt i bekkenet og ryggen, kvalm -.- 

Humør: Helt greit, liker selvfølgelig ikke å være dårlig i formen, men prøver å akseptere det så godt jeg kan. 

Beste øyeblikk denne uken: Det må være når jeg endelig turte å synge vuggesang for magen min. Syns det var veldig kleint i begynnelsen, men hver gang jeg begynner å synge nå våkner han til å begynner å sparke ♥ Ganske spesielt! 

Savner du noe? Ikke som jeg kommer på akkurat nå

Sykehusbagen: Den har vi ikke begynt å tenke på enda

Høygravid: Nei

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar