hits
19.07.2015, 21:52

10 ting jeg setter pris på

1. Venner og familie. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg alltid kan stole på at familien og vennene mine er der for meg om jeg har det vanskelig. De kommer alltid med gode råd og bryr seg genuint om meg. Kjæresten min klarer å lese meg som en åpen bok, og han vet nesten før meg selv om det er noe galt. Han har helt siden vi ble sammen fått meg til å snakke om problemene mine i stedet for å gå og holde dem inne, som alltid får meg til å føle meg bedre. Føler meg aldri tryggere enn når jeg er med han

2. Reiser og opplevelser. Å reise og oppleve nye ting er noe av det kjekkeste jeg vet. Jeg er veldig eventyrlysten og spontan, og kan finne på det meste "in the heat of the moment" egentlig. Jeg liker å oppleve nye land, lære om kulturen og historien og som oftest også noen ord fra språket til dit jeg reiser.

3. At jeg er født og oppvokst i Norge. Selv om jeg ikke er millionær eller har masse penger, har jeg i det store bildet mer penger enn flertallet av jordas befolkning. Vi lever i en velferdsstat og i et av verdens tryggeste land. Jeg har tak over hodet, en familie og mat på bordet hver dag. Ja, når en tenker over det så er vi utrolig heldige, selv om det ikke alltid er like enkelt å huske på.

4. En god bok eller serie. Det er såå deilig når en kommer over en bok eller tvserie der en bare forelsker seg i plottet, karakterene og historien. Når en kan sitte å lese/se i timesvis uten å bli lei. Det er ekstra gøy når jeg og Kai finner en serie som vi kan se på sammen, og vi begge blir absolutt helt oppslukt og engasjerte. Det elsker jeg!

5. At jeg er gravid og har muligheten til å få barn. Det er noe jeg har tenkt masse på etter at jeg ble gravid, på hvor heldig jeg faktisk er. Tenk på alle dem som strever og som aldri kan få sine egne barn. Heldigvis fins det adopsjonsordninger, men allikevell, så er det noe en burde sette utrolig stor pris på.

6. Dyr, de gir meg så utrolig mye glede! Jeg er ikke useriøs når jeg sier at jeg kanskje kan ende opp med en mini-zoo i fremtiden. Bentley, hunden min, har gitt meg utrolig masse Det er ikke tull det at hunder kan være menneskets beste venn. De kan være så uselviske og virkelig forgude eieren sin, og jeg elsker ham akkurat som et familiemedlem. De fleste vet at dyr har følelser og individuelle personligheter, og mennesker har vist gang på gang at de kan knytte bånd til flere forskjellige skapninger; Løver, rever, delfiner, ulver etc. Dyr er rett og slett unike.

7. Fine ting. Jeg som mange andre liker å ha fine ting rundt meg. Et fint og koselig interiør slik at jeg kan kose meg og føle meg avslappet i hjemmet er noe jeg setter stor pris på.

8. At jeg har funnet kjærligheten i mitt liv. Jeg er så heldig som har funnet en person som forstår meg og som liker meg så godt for den jeg er. En person som er morsom, kjekk, forståelsesfull, omsorgsfull, kjærlig og som kommer til å bli den beste pappaen barnet vårt noen gang kunne hatt. Vi er så heldige som på en måte har fått vokst litt opp med hverandre, blitt formet og vokst som personer sammen. Vi har faktisk vært sammen siden vi var 16 og 17 år. Jeg gleder meg så masse til den dagen vi gifter oss, og det skal vi sannsynligvis gjøre i 2017

9. Sol og varmt vær. Noe jeg ofte pleier å si er at jeg er født på feil kontinent, Norge er rett og slett for kaldt for meg! Neida, men jeg skulle gjerne ønske at vi hadde flere solskinnsdager i løpet av året. I år har det vært spesielt få.. Det blir fort kjedelig med grått vær hele tiden. Det er så herlig å kunne sitte ute hele dagen og sole seg, kanskje lese en god bok, grille, dra på stranden og alt det andre som følger med... Aah, det er bare så herlig

10. Men så liker jeg også veldig godt regnværsdager. Noe av det beste jeg vet er å nyte en deilig kopp kaffe mocha eller kakao foran tv-en, med favoritt tv-serien på skjermen og tente lys i bakgrunnen når regnet plasker ned utenfor.


Kommenter gjerne en ting du setter pris på i kommentarfeltet!

Følg bloggen på facebook -  Klikk HER  

2 kommentarer

Anette

19.07.2015 kl.23:01

så fint innlegg!:)

Ha en riktig fin uke <3

Maren

20.07.2015 kl.07:41

Så koselig en blogg du har og et Hærlig innlegg. Ønsker deg en fortsatt fin sommer.

Skriv en ny kommentar