hits
16.07.2015, 19:06

Gutt eller jente? IT`S A....

Foreløpig så har jordmor sagt at jeg venter en gutt i midten av januar! ♥♥ Hun sa at det enda var veldig usikkert for det var så vanskelig å se, men hun kunne se en liten antydning til at det skulle bli gutt og jeg følte selv at jeg så det samme. Hun fortalte også at vi ikke skulle gå helt ut i fra det enda ettersom begge kjønnene på dette stadiet kan se veldig like ut. Så vi får se igjen om 5 uker. Da skal jeg nemlig på den ordinære ultralyden, hvor det skal være mye enklere å se riktig.

I går hadde vi som planlagt et "gender reveal" selskap. Var veldig koselig og ganske mange som kunne komme! Vi fikk vist de nyeste ultralyd bildene samt fortalt alle samtidig hvilket kjønn det ser ut til at det blir! Snacks ble servert og det var hyggelig å ha familie og venner samlet.

På dette papparket kunne folk gjette om de trodde det kom til å bli gutt eller jente. Jeg røpte meg litt til de første som kom, som kan være en av årsakene til at nesten ingen tippet på jente.En koselig kveld! Håper dere alle får en fin dag videre :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar