hits
03.06.2015, 14:36

Blanke ark

Da bestemte jeg meg rett og slett for å opprette en ny blogg! Jeg følte det var på tide å starte med blanke ark, og fant derfor ut at jeg ville lage en helt ny blogg. Jeg kommer foreløpig ikke til å slette den gamle bloggen, men vi får se hva som skjer etterhvert.

Fremover kommer det til å skje masse spennende ting, og jeg satser på at jeg kommer til å blogge støtt og jevnlig denne gangen. Nå er jeg veldig snart ferdig med skolen, mangler bare en siste skriftlig eksamen i morgen, avslutning på fredag, og praktisk eksamen den 17. juni. Etter det er jeg ferdig med frisørskolen og klar til å begynne i lære! Tiden har gått veldig fort, men jeg skal ikke legge skjul på at det har vært noen krevende måneder med intensiv opplæring som jeg kjenner at jeg er veldig sliten av nå. Heldigvis er det bare siste innspurt nå så er jeg ferdig!

Ellers så har det egentlig ikkje skjedd så veldig masse siden sist, eller vell, jeg har jo blitt forlovet!! Det skjedde i mars og var sinnsykt kjekt! Elsker å være forlovet med verdens beste kjæreste <3

Vell, det var en liten oppsummering av livet mitt de siste månedene, og jeg gleder meg virkelig til tiden fremover!(måtte jo legge ved et bilde av ringen, men orket ikke fikse neglelakken, #lat, haha)

2 kommentarer

Camilla

10.06.2015 kl.02:28

Det blir spennende med ny blogg da ! Velkommen, Å lykke til :)

Annelin

24.06.2015 kl.22:53

Camilla: Det gjør det! Takk skal du ha! :-)

Skriv en ny kommentar